07/10/2013

~BILIK TAHUN AKHIR~

Student 
USM PENANG
Final Year
Masih menginap 
Hostel DESASISWA TEKUN
Bilik baru
Tingkat baru
Roommate baru

Yer mula dah lama semester satu sidang baru. Dah sebulan pun. Dah start berhabuk bersawang pun bilik. Tapi time sekarang lar baru banyak benda terbit.

Alhamdulillah, roommate okay, junior school social science cuma lain major. Jiran tetangga okay. Kebanyakannya adik-adik. Maka, sa jadi kakak kawasan. 

Bilik pula memang tiptop. Tingkat sepuluh. Tingkat paling atas. Gila tak gayat tengok bawah. Actually ni bilik member sa time last academic session. Selalu juga datang lepak-lepak bilik dia dulu-dulu. View dari bilik ni, subhanallah awesome. Can see the whole USM. Can see the Penang bridge. Can see the puffy clouds. Belum lagi view at nite. Streetlight, lampulampu neon. Jadi saksi mat motor racing malam minggu. Jadi saksi morning traffic jam. Jadi saksi human traffic jam kat jejantas USM. 

Kiri:Jejantas USM - Kanan:Padang Kawad,yang belah belakang tu main campus punya area

Tadaaa this is what Im talking bout.
Superman will be my new bestfriend.


Heee...hati harap dengan bilik baru ni, masalah dijauhkan dan kalau ada masalah, jalan diberikan.

Ciau~


9 comments:

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. wassalam...terima kasih kembali,singgah sa ^_^

    ReplyDelete
  3. jejalan di siniii :)Hehee Nway nice view owhhh

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah. Jemput bertandang berkongsi inspirasi di http://wanariahamiza.blogspot.com/. Ukhwah itu indah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam,yer in shaa Allah.terima kasih :)

      Delete
  5. Lawanya gambo awan tu... tq Sa... follow done

    ReplyDelete
  6. usm mmg best....byk bukit2 jln dia.....singgah sini...done follow u...follow mine ye....

    ReplyDelete