19/07/2011

~THEY CARE BOUT US~

COTTONLADY LIFEFORECAST;

they just cared.
bout them.
bout us.
bout me.
bout those.
who less fortunate.
   
a superb big thanked to USM~

1 july'11
113 pelajar undergraduate terima
USM ANNUAL FUND'11
senang citer ala2 bantuan kewangan
alhamdulillah aku pun dapat
sanggup turun penang
semata-mata untuk event nih

sebab USM yer CANSELOR ade
bukan senang tau nak jumpe orang2 atas nih
ade sorang officer usm bisik kat aku
"you all sume so lucky tau dapat jumpe tan sri"
wahhhhhhh teruja sesangat

yang sangat tak seronok yer
aku tak kenal sesape kat event tue
sekeping gambaq pown orak eneng
sebab segan nak kuar hp tangkap gambaq
dah ler duduk depan sekali hadap canselor
pastu event formal sangat paham lar kan camne

tapi takpe sebab
ade benda laen yang boleh dijadikan memori
thanks yer reporter dari THE STAR ngan NEW STRAITS TIMES

 dari new straits times

 dari the star

 tadaaa aku dah siap kerat2 paper nak simpan >.<


trimas sesangat yang sudi hulur2 derma untuk USM ANNUAL FUND'11

tadi petang officer USM calling2
rupe yer ade yang sudi nak bantu aku personally
lepas dye baca paper tue(tak tau yang mane)
aku terkejut sat tak tau nak cakap pape
memang aku tak expect pape
yelar nama aku cenonet jer kuaq
bersyukur sesangatsangat
dye just nak amik tahu background aku duluk
belom konpem lagi
tapi kalo betol2 lar dye nak bantu
memang aku bersyukur sesangatsangatsangatsangat

23 comments:

  1. Alhamdulillah :) hope everything will be fine n great for u and ur mum <3

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezki namenyer.. harap2 dipermudahkan semua...[memang bertuah]..:)

    ReplyDelete
  3. CONGRAT ea sasa..May Alllah Always Bless U and Us All..~

    ReplyDelete
  4. wahhh...best tu..rezeki jgn di tolak kn..
    alhamdulillah..=)

    ReplyDelete
  5. tika~syukur alhamdulillah,hope too >.<

    ReplyDelete
  6. kak aty~thanx kak aty,alhamdulillah rezeki dr Allah kak~

    ReplyDelete
  7. i.l.t~thanx akmal~(eh akmal awat sa xley komen2 kat blog kmal ek~

    ReplyDelete
  8. nour akmal~harap dpermudahkn smua yer,aminnn~

    ReplyDelete
  9. lupa nak gtau...sila baca entry ni dan beri komen anda...

    http://syidasalahuddin.blogspot.com/2011/07/bismillah-tiba-tiba-rasa-addicted-nak.html

    ReplyDelete
  10. cida~alah yunk nih ha dh bg tau knknkn~yg pasai mamat mengong tue,sy mandrem jugak kang,mcm bgos jewk~

    ReplyDelete
  11. tahniah! blaja rajin2 tau... all d best dear

    ReplyDelete
  12. Hanis My: thx kak~insyaAllah~

    ReplyDelete
  13. dear sis, di mana ada usaha, di situ rezeki terbentang luas, tinggal kita mencorakkan lafgi ke mana arah rezeki yang kita dpt itu, kita alirkan, kita tujukan:) semoga sis terus berjaya dlm hidup dan menempuh alam baru dengan jayanya! take care n goodluck!

    ReplyDelete
  14. F.L.M: thnx dear~yuppp dats rite,insyaAllah hrp Allah prmudhkn sume urusan~thx 4 d wish >.<

    ReplyDelete
  15. warghhh.. fames cik saripah kitee.. tu baru name masuk paper.
    law muke masuk paper, kompem fames cam artis.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah ..
    wah ..hebat sekarang !
    :)

    ReplyDelete
  17. cik nanie: isshh idak ler,nmpk tue gmbaq senior kiter tue ngan mak dye,ag pemes kowt smpai dua2 paper gmbaq dye >.<

    ReplyDelete
  18. nelly: alhamdulillah,rezki Allah >.<

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah :) beruntungnya..


    lama xsinggah sini,maap ye T^T cotton pekhabo? ;)

    ReplyDelete
  20. Wah, tahniah..

    Alhamdu lillah..

    Setiap makhluk telah dijanjikan rezekinya..

    ReplyDelete
  21. nanad: hola nanad!!!cotton sehat jer nih,lme dh kiter x brkomen2 knknkn~

    s.m.h: alhamdulillah thx sha >.<

    ReplyDelete
  22. syukur lah masih ada orang yang concern nak share haarta yang ada untuk bantu yang lebih memerlukan.

    ReplyDelete